MEN’S FORMULA BIOTROPICS

Category:

SOLUSI UNTUK SETIAP SUAMI PRIHATIN

Diformulasikan dengan teknologi Physta® Tongkat Ali, dan gabungan 5 herba terbaik lain yang bagus untuk keremajaan kesihatan lelaki & tenaga harian anda.

PENERAJU SUPPLEMEN HERBA UNTUK PRESTASI DI MALAYSIA

MEN’S FORMULA BIOTROPICS Disyorkan Oleh Pakar

Dr. Ismail Tambi(Pakar Sakit Tuan Malaysia’s Clinical Andrologist) sendiri mengesyorkan penggunaan Men’s Formula ini.

MEN’S FORMULA
BIOTROPICS

Supplement untuk meningkatkan kesihatan kelelakian, prestasi seharian dan kecergasan badan. Selamat untuk digunakan dan diperkaya dengan pelbagai khasiat semula jadi.*

 
*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

“Apa yang saya boleh kata, Men’s Formula ni memang terbaik. Antara perubahan yang sangat ketara adalah awang rasa semangat bila bangun tidur. Nak kata perubahan tu memang ketara sangat. Rasa ringan, tak mudah lesu..”*

Borhan M

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

PRODUK YANG DIIKTIRAF DUNIA

Men’s Formula menggunakan Tongkat Ali yang diekstrak menggunakan teknologi tinggi yang dipanggil PHYSTA. Teknologi ini telah mendapat pengiktirafan dari Eropah, Jepun dan Amerika.

Lioyd’s Register Quality Assurance for Food Management System ISO22000:2005

Good Manufacturing Practice Licence, Ministry of Health Malaysia

Tongkat Ali Standard MS 2409:2011

Pensijilan BIR Badataz Igud Rabbonim Kosher

Pengiktirafan Halal  oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)

Disahkan Selamat & Berkesan oleh USFDA–International Food & Drug Administration

 

“Anda jangan salah faham, produk ini bukanlah untuk selesaikan masalah kronik anda. Men’s Formula adalah supplement untuk memberikan khasiat terbaik jangka masa panjang anda. Imunisasi badan pun semakin baik “.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

 

 

Dr Ismail Tambi (Pakar Sakit Tuan)

MEN’S FORMULA BIOTROPICS Disyorkan Oleh Pakar

Dr. Ismail Tambi(Pakar Sakit Tuan Malaysia’s Clinical Andrologist) sendiri mengesyorkan penggunaan Men’s Formula ini.

ANTARA SIJIL PENGIKTIRAFAN:

Sijil KKM: MAL16020012T

Sijil KKM: MAL16020012T

Sijil KKM: MAL16020012T

Men’s Formula telah pun menjalani pelbagai penyelidikan klinikal & saintifik untuk menjamin keberkesanan serta keselamatan pengguna.

Sesuai bagi mereka yang mementingkan fokus ketika bekerja sepanjang hari dan ketika berada bersama isteri. Ini amat penting bagi memastikan anda dapat kekal aktif sepanjang masa. Sentiasa bersedia di apa jua cabaran yang datang.*

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

BAHAN UTAMA

6 Herba Utama Men’s Formula

Tongkat Ali

Mengandungi bahan aktif yang boleh memberi khasiat terhadap peningkatan hormon kelelakian, melegakan tekanan, & meningkatkan sistem tubuh.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

George, A. et al. (2018)

Devil Thorn

 Mempunyai khasiat yang boleh meningkatkan kesihatan batin. Berdasarkan kajian ianya juga mampu membantu masalah kolesterol dalam badan.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

Roaiah, M. F. et. al. (2015

Horny Goat

Mampu menyihatkan anggota kelamin dan boleh membantu meningkatkan kesihatan organ ginjal.*

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

Qureshi, M. et. al. (2017)

Maca Root

Meningkatkan prestasi dan kecergasan badan. Menyihat & mengembalikan semangat lelaki.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Gonzales, G.F et al. (2016)

Cordyceps

Manambah stamina & kebolehan badan, anti-penuaan, baik untuk mereka yang risau tentang kesihatan.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Chen, S  et. Al. (2010)

Ginseng

Memulihkan rasa lemah badan dengan memberikan tenaga extra, menguatkan organ & meningkat fungsi mental.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

De Andrade, E. et. al. (2007)

TESTIMONI

Apa kata mereka yang telah mencuba Men’s Formula

“Satu kapsul sehari dah cukup, supplement terbaik untuk lelaki. Dah berminggu saya amalkan. Kemana-mana saya pergi, wajib bawa sebotol. Memang power.”*

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Sazali Samad | Jaguh Bina Badan Negara

“Men’s Formula daripada biotropics memang terbaik. Badan rasa segar dan minda lebih tenang. Saya amalkan selalu untuk dapatkan kesan yang paling mujarab.”*

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Hj Zulhazwan Ismail | Ustaz

“Produk yang berdaftar & ada kelulusan. Memang badan rasa cergas dan tambah tenaga. Stamina pun makin naik dah. Lebih bertenaga berkerja & di rumah.”

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

DD CHronicle | Youtuber

“Saya amalkan Men’s Formula setiap hari. Saya ni memang perlukan tenaga lebih, sebab saya kerja dari pagi sampai malam. Tenaga memang kena ada selalu.”*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

En. Azmi Zainal | CEO FARM FRESH

“Men’s Formula memberikan saya tenaga tambahan setiap hari untuk kekal aktif, cergas dan bertenaga sepanjang hari.”

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Fikri | Engineer

“So far Alhamdulillah, selepas 2 minggu guna, stamina memang makin tinggi. Sebelum ni kalau hiking atau jogging, lepas balik je mesti terus mengantuk. Tapi sekarang mampu lagi berjaga sampai pagi.”

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

Fareez | Blogger & Hiker

Produk ini 100% selamat tanpa risiko bahan kimia merbahaya. 

Dapatkan Men’s Formula Sekarang

Dan sertai Movement SuamiSihat bersama-sama 34,000 Suami yang lain.

Kami di SuamiSihat, sudah 6 Tahun relavan di Malaysia & terus konsisten meningkatkan kesedaran serta Improve Kesihatan Seksual Lelaki. Supplemen | Klinik Lelaki | Kaunseling

Ayuh. Ini demi kepuasan anda & isteri.

Tingkatkan tenaga & prestasi anda demi kebahagian keluarga

BERAPA HARGANYA?

Bundle Men’s Formula untuk anda yang inginkan prestasi

kesihatan tiptop

Penghantaran pantas dan perbungkusan ekstra privasi.
Jaminan 100% pulangan wang jika barangan tidak sampai kepada anda.

Lebih selesa Order melalui WhatsApp?

Whatsapp Kami sekarang